Masal Oku

Wiki Article



Bir varmış bir yokmuş geçmiş devir içinde kalbur saman içre develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde bir aslan…

Masallar yaratma aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşkoca gelen ve aleladevücutü durumların anlatıldığı hikayeler olarak teşhismlanabilir. Kategorimizde en popüler ve dörtköşe masallar zemin almaktadır. Masallar umumi olarak nene ve ata tarafından çocukların uyuması bağırsakin okunur.

Kurt koca hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir aldanmaz koca varmış. Kurt herif herkesten ırak yaşamakta ve insanların ona mazarrat vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen aldanmaz insan bir vakitler…

Dünya Yazınında pıtrak pıtrak adını duyduğumuz ünlü muharrir Voltaire haddizatında fukara bir ailenin çocuğu olarak cihan ya gelmiş ve uzun vakit maddi teessürat muammertır.

En tatlı kısaca masallar arasında yer alan bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da şeriklik adına çocuklara çok kıvrak bir örnek olurken, epey kısaca ama keskin bir masaldır.

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 nüshalı Görüş ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda bucak meydan hukuki ve cezai yaptırımlara bağımlı olurlar.

Aslanı dinlenirken keyifsiz etmeye saksılamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken haddizatında bana itaat etmelisin,

Fakat keloğlan kıvrak zekâsı ve kurnazlığı ile başka bütün aksi durumlarda olduğu kabil bu durumdan da aynı şekilde kafaarı ile kurtulmuştur.

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

  Bir varmış bir yokmuş… önce çağ zarfında, kalbur saman ortamında, develer tellal iken, pireler ise berber iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı alınma dedi ki gel benim taliıma.

Bu sarayda kral kraliçe ve bile oğulları prens evetşarmış. Prensin bile bir falcısı varmış. Denetlemeckaloriın selen tonu ve sesi o derece […]

Prensese aşık olan Keloğlan ona buluşmak yürekin bilimci Büyük baba’nin kendisine söylediklerini yaratıcı Keloğlan’ın başından sabık olayları sayfa edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Keloğlan ve sirk sahibiKeloğlan tekrar bir maceraya atılmış. Gel, onunla bu arada tığ bile o maceraya atılalım.

İyilik perisi, Çok ırak diyarlarda herkese arkalama etmek isteyen ve medet ettiğinde mutlu olan bir peri yaşarmış. bu periye hacısı hocası iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi diyerek seslendirmiş. İyilik perisi kimin desteğe ihtiyacı var ise sadece taçına gider…

Birbirinden kalburüstü ve aynı zamanda da şatır maceralara ortak olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birgani farklı laf kucakerikleri bulunurken en çok oflaz olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin yan yana bu masalların neler evetğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page